woensdag 31 augustus 2011

Ondernemers in beeld

Voor jezelf beginnen
Een (lang) gekoesterde droom.
Of uit noodzaak geboren.
Een hele stap als je een baan gewend bent.
En een spannende realiteit...

Voor jezelf beginnen, is naast een dynamisch avontuur, vooral een kwestie van durven, discipline en doen. Van onderzoeken, proberen, het vieren van succes, omgaan met vrijheid, doorzetten en creatief in oplossingen denken als het anders gaat dan je had gehoopt. Van focussen en onderweg je doelen blijven bijstellen en herformuleren.

De weg en de omstandigheden veranderen voortdurend. De markt ook.
Evenals jijzelf.

Van idee tot onderscheidend plan
Het visualiseren van je plan, je eigen onderneming of baan is de eerste stap naar realisatie. In de begeleidingsgesprekken maken wij samen helder welke vervolgstappen er nodig zijn om datgene wat jij voor ogen hebt, te gaan realiseren.
Alles begint bij een gedachte, een idee. In inspirerende gesprekken geven wij hier samen verder vorm aan. Een goed idee hebben, is één ding, maar het gedegen op papier zetten (denk aan het ondernemersplan), vereist vakkundige begeleiding.

In actie: doen!
Op weg naar zelfstandig ondernemerschap is creativiteit een belangrijk element. Je denkt na over een bedrijfsnaam, een logo, een internetsite en de manier waarop er aan klantenwerving gedaan gaat worden.

Realisatie: het ondernemersplan
Om je dromen mee te kunnen helpen realiseren, is een gezond stuk realisme belangrijk. Wij noemen dit bij Startwijzer ook wel 'Met je hoofd in de wolken, maar met je voeten op de grond'.

Alle grote dingen beginnen met een eerste stap. Het leven is de moeite waard als je er met passie in staat.

Hannie van Lent
directeur Startwijzer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten